Isplivali detalji o zdravstvenom stanju Džejmija Foksa: Ima sreće što je živ

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 18:20

Isplivali detalji o zdravstvenom stanju Džejmija Foksa: "Ima sreće što je živ"

Holivudski glumac Džejmi Foks nedavno je hitno primljen u bolnicu, a naknadno su otkriveni neki detalji o njegovom zdravstvenom stanju.

Još se nalazi na lečenju u bolnici te je sada izvor blizak Džejmiju za Radar Online otkrio da su ga doktori u jednom trenutku morali oživljavati. Glumac ima visoki krvni pritisak i stres koji je osećao pre dve nedelje kada se onesvestio, jako je uticao na njega.

Izvor je otkrio da doktori smatraju kako Foks može biti sretan što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je živ.

"Džejmi je pretrpeo ozbiljnu medicinsku epizodu i trebala mu je hitna pomoć. Danima je bilo neizvesno i morali su ga oživljavati. Ima sreće što je živ", ispričao je.

"Pati od visokog krvnog pritiska, a doktori kažu da može uzrokovati ugruške u mozgu što dovodi do moždanog udara. Lekari veruju da se ovo spremalo već neko vreme, a da nisu brzo reagovali, Džejmi je mogao da umre", dodao je.

Podsetimo, glumac je kada mu je pozlilo snimao Netfliksovu akcijsku komediju 'Back in Action' u Atlanti sa Kameron Dijaz, a članovi produkcije su rekli da se ponašao problematično na setu.

"Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo za Kameron. No čini se da je postojao dobar razlog za to", ispričao je izvor.

"Srećom, zahvaljujući brzoj akciji i dobroj brizi, već je na putu da se oporavi. Znamo koliko je voljen i cenimo vaše molitve. Porodica traži privatnost tokom ovog perioda", objavila je Džejmijeva ćerka Korin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.