Iskreno o kompleksima iz mladosti: Htela sam da operišem nos, ali srećom majka mi nije dala

Izvor: B92, 17.Dec.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskreno o kompleksima iz mladosti: "Htela sam da operišem nos, ali srećom majka mi nije dala"

Glumica Lea Mišel zadovoljna je svojim izgledom, a najbolji dokaz za to je što ne dozvoljava da joj magazini menjaju nos na fotografijama.

Naime, ona je nedavno učestvovala u kampanji protiv fotošopiranja i retuširanja fotografija jednog brenda donjeg veša.

“Ovo je zaista osvežavajuće. Mislim da je sjajno. Uvek sam ponosna na to ko sam i kako izgledam, volim svoje osobenosti i prihvatam ih i često sam pričala o tome kako je to ono što mi je zapravo pomoglo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da budem to što jesam danas. Mislim da je ova kampanja sjajan način da mlade devojke vide kako zaista izgledaju. To nam daje snagu i sjajno je ovu generaciju“, rekla je u intervjuu za magazin “Pipl“.

Tridesetogodišnja glumica kaže da se često susretala sa kritikama na račun svog izgleda posebno nosa koji su pokušavali da joj promene u fotošopu više puta.

“Kada ljudi promene moj nos ja to svakako odmah primetim. To onda nije moj nos. Ali ne rade to baš često, jer imala sam prilike da vidim kod drugih poznatih ličnosti koliko taj fotošop i retuširanje mogu biti ekstremni. Mislim da fanovi kod mene vole da vide kako zaista izgledam i stoga i časopisi pokazuju moje pravo lice. Kao da kažu: ‘Evo, ostavićemo je kakva jeste'”, kaže ona i priznaje da je u srednjoj školi želela da ga operiše ali joj, srećom, majka nije to dozvolila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.