Irina Šajk, sestre Kardašijan i Bijonse tuguju: Bio si najbolji, otišao si prerano

Izvor: B92, 24.Jan.2022, 20:15

Irina Šajk, sestre Kardašijan i Bijonse tuguju: "Bio si najbolji, otišao si prerano"

Vest o smrti Tijerija Muglera duboko je pogodila mnoge slavne dame

Smrt ekscentričnog francuskog modnog kreatora, duboko je potresala slavne dame koje su u njegovim vanvremenskim kreacijama brilijare na pozornicama i crvenim tepisima.

Barokni raskoš upakovan u estetiku 25.veka obožavale su mnoge zvezde, počevši od Dajane Ros, preko Kardašijanki, Bijonse, pa do njegove inspiracije Irine Šajk.

Sve one su se na društvenim mrežama oprostile od Muglera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odajući poštu njegovom ekscentričnom liku i delu.

"Otišao si prerano. Bog mode... retko draga, najslađa osoba... zauvek ćeš nedostajati svojoj Ruskinji" napisala je Irina Šajk u opisu njihove zajedničke fotografije.

Pripadnice familije Kardašijan - Džener, objavile su fotografiju na kojoj su sve u modelima koje je kreirao slavni dizajner.

Bijonse, zbog koje se Mugler pretprošle godine privremeno vratio iz penzije objavila je crno belu Tijerijevu fotografiju, uz poruku "Počivaj u miru".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.