Ipak se snima Seks i grad 3

Izvor: B92, 21.Avg.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak se snima "Seks i grad 3"

Glumica Sara Džesika Parker, izjavila je da će se snimati treći deo filma ''Seks i grad'', uprkos lošem reakcijama publike na drugi deo, prenosi sajt Digital spy.

Glumica je rekla da postoji priča za treći nastavak, samo da još uvek ne zna kada će snimanje početi.

''Znam kakva će biti priča, to je mala priča, ali treba biti ispričana'', rekla je Parkerova u intervjuu za časopis ''Parade''.

''Jedino pitanje je kada je pravo vreme'', dodala je ona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Glumica je nedavno demantovala medijske spekulacije da će treći nastavak prikazivati četiri drugarice u mlađim danima i da će ona biti producent.

Seriju „Seks i grad" (Sex and the City) možete pratiti na TV B92 radnim danima u 20.15h

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđeno je: Snima se "Seks i grad 3"

Izvor: S media, 21.Avg.2011

Sara Džesika Parker potvrdila snimanje filma "Seks i grad 3"...Glumica Sara Džesika Parker, izjavila je da će se snimati treći deo filma "Seks i grad", uprkos lošem reakcijama publike na drugi deo, prenosi sajt Didžital spaj...Glumica je rekla da postoji priča za treći nastavak, samo da još...

Nastavak na S media...

Sara Džesika Parker potvrdila snimanje filma Seks i grad 3

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2011

LOS ANĐELES - Glumica Sara Džesika Parker, izjavila je da će se snimati treći dio filma ''Seks i grad'', uprkos lošem reakcijama publike na drugi dio, prenosi sajt Didžital spaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U planu 3. deo filma Seks i grad

Izvor: B92, 22.Avg.2011, 13:50

Glumica Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker), izjavila je da će se snimati treći deo filma „Seks i grad (Sex and the City)"", uprkos lošim reakcijama publike na drugi deo..Glumica je rekla da postoji priča za treći nastavak, samo da još uvek ne zna kada će snimanje početi...„Znam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.