Intervenisala policija: Snimak medveda koji je našao spas od vrućine na bazenu postao viralan VIDEO

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 16:22

Intervenisala policija: Snimak medveda koji je našao spas od vrućine na bazenu postao viralan VIDEO

Policija u Burbanku u Kaliforniji dobila je poziv zbog nepozvanog gosta koji je uočen u bazenu na privatnom imanju.

Policijski službenici su imali intervenciju krajem prošle sedmice u naselju Paseo Redondo gde su zatekli medveda kako uživa u đakuziju koji se nalazi u dvorištu jedne od kuća. Čim je uočio poiiciju, medved je izašao iz bazena, prešao preko ograde i udaljio se.

Inače, Burbank je zahvatio toplotni talas koji je vrhunac dostigao u nedelju, a temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bila veća od 35 stepeni.

Prema zvaničnim podacima, u Kaliforniji živi između 25.000 i 30.000 crnih medveda, a vlasti upozoravaju ljude da im se ne približavaju. Reč je o životinjama koje mogu biti teške do 227 kg i trčati brzinom do 56 km/h. Stanovnicima se savetuje da, ukoliko sretnu medveda, uvek ostave slobodan put životinji kako bi se mogla udaljiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.