Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet "poludio" zbog fotografije ovog para

Fotografija golog para u sedamdesetim godinama oduševila je internet.

Naime, dirljiv prizor zabilježila je fotografkinja Džejd Bil koja je uhvatila intiman trenutak između starijeg para koji je zajedno već 20 godina.

Međusobono zagrljeni, dvojac je izgledao opušteno i samopouzdano.

“Volim svoje tijelo. Imam problema sa vidom i moje grudi dopiru do mog struka. Ali, znate šta? Volim sebe!“

Džejd je ovom fotografijom željela da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se suprotstavi opšteprihvaćenim društvenim standardima ljepote i čini se da je u tome uspjela.

Slike u crno-bijeloj boji slave godine, starost i ljubav, a najbolje promovišu samoprihvatanje u svim oblicima i dobima.

“Ova tijela starijih, hramovi decenija mudrosti, slomljenih srca, snage, padova i uspona... Kako mogu biti šta nego predivna?“, zaključila je fotografkinja.

U galeriji pogledajte još interesantnih fotografija istog umjetnika.

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.