Influenserka otkrila koliko može da zaradi od jedne objave na Instagramu: Cifra je neverovatna VIDEO

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 16:22

Influenserka otkrila koliko može da zaradi od jedne objave na Instagramu: Cifra je neverovatna VIDEO

Svima je već jasno da ljudi sa milionima pratilaca mogu dosta da zarade i da žive samo od sponzorisanih objava. Influenserka i gimnastičarka Olivia Dun otkrila je koliko je najviše novca zaradila na jednoj sponzorisanoj objavi na društvenim mrežama.

Olivia je američka gimnastičarka i jedno vreme je bila u reprezentaciji. Trenutno je članica gimnastičkog tima LSU Tigers s državnog univerziteta u Luizijani. Istovremeno je i influenserka i na svojim društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavljuje kako izgleda njen život.

Ima milione pratilaca na društvenim mrežama

Donedavno članovi atletskih timova sa univerziteta nisu smeli da zarađuju na temelju sponzorisanih objava. Nisu smeli da prime komercijalne isplate i takve saradnje su mogle da im donesu suspenzije i sankcije na univerzitetu, ali to se pravilo promienilo u julu 2021.

Olivia trenutno ima gotovo osam miliona pratilaca na TikToku i preko četiri miliona na Instagramu. Prema podacima koje imaju strani mediji, zaradila je 3.4 miliona dolara samo od sponzorisanih objava. Prošle nedelje gostovala je u Full Send Podcastu i upitana je koliko može da zaradi od jedne sponzorisane objave na Instagramu.

"Obično nikad ne govorim o novcu, ali... Rekla bih iznos od šest cifara", odgovorila je. Na pitanje da li njena zarada ispod 500.000 dolara Olivia je rekla da nije, što znači da zaradi više od pola miliona dolara po objavi (naravno, ne svakoj, zavisi o kojem sponzoru je reč).

"Da, jako sam srećna. Za mene je to jednostavno ludo", rekla je. Nagovestila je da bi u budućnosti, kada napusti univerzitet, mogla da bude isključivo influenserka, ali da nije još donela konačnu odluku.

Jednom prilikom rekla je da želi da pokaže mladim devojkama da se ne moraju baviti isključivo jednim poslom.

"Možete biti strastveni prema muzici, umetnosti. Ne morate birati. Možete raditi sve i biti uspešni. Mislim da treba da postavite vlastita očekivanja za uspeh i da imate velike snove", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.