Imam šezdeset dve godine i doživljavam orgazam svaki dan FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 13:43

"Imam šezdeset dve godine i doživljavam orgazam svaki dan" FOTO

Za neke se libido smanjuje sa godinama, ali to nije slučaj Suzan Nobl (62) koja vrhunac doživljava svaki dan.

Suzan Nobl iz Londona, inače majka dvoje dece, svako jutro je spremna razuzdane trenutke. Ako partner nije pored nje posvetiće se svom telu i samostalno sebi prirediti zadovoljstvo.

Na društvenim mrežama i Jutjub platformi otvoreno govori o zadovoljstvima koja su neophodna, a pogotovo ističe značaj seksualnih igračaka i da niko ne bi trebalo toga da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stidi. Ona ih neretko recenzira za druge kompanije i mnogo ljudi podržava njen rad, bez obzira da njene godine.

"Koristim seksualne igračke godinama. Moje prve pre otprilike 30 godina bile su vrlo bučne i staromodne, međutim, danas imam mogućnost da koristim mnogo modernije igračke što me čini srećnom. Uzbuđena sam kad dobijem neku novu igračku da je isprobam i da vidim šta može da mi pruži", rekla je Suzan za britanski San.

Priznala je da joj je prvi seksualni odnos imala sa "avanturom za jednu noć" i da je zaista uživala. Iskustvo joj je naučilo da ne povezuje seks sa ljubavlju, već kao nešto što joj pruža zadovoljstvo.

"Kada sam prvi put doživela orgazam putem penetrativnog seksa u dvadesetima, to mi je bilo neverovatno. Dobar seks čini da se osećate sjajno. Oslobađate hemikalija koje čine da se osećate dobro kada doživite orgazam pomaže u ublažavanju bola, poboljšava zdravlje srca, smanjuje stres i jača imunološki sistem. Možda imam 62 godine, ali izgledam i osećam se mnogo mlađom.", rekla je Suzan.

Kada je bila u braku osećala se kao "mašina za pravljenje beba", a nakon razvoda je doživela potpunu transformaciju.Sada Suzan izlazi sa 57-godišnjim muškarcem sa kojim vili da uživa u razuzdanim trenucima, ali je rekla da je sa svojim bivšim duprugom odnose imala i do deset puta dnevno, prenosi Daily Star.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.