Imam 19 dece i hoću još jedno: Ovako majka iz Teksasa sve postiže

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 17:29

"Imam 19 dece i hoću još jedno": Ovako majka iz Teksasa sve postiže

Dizajer Hart-Spigal, majka (35) iz Fort Vorta u Teksasu, nedavno je dočekala svoje 19. dete sa suprugom Krisom (42). Njihova porodica sada ima deset devojčica i devet dečaka, a Dizajer razmatra mogućnost da rodi još jedno dete kako bi izjednačila brojčano stanje između oba pola.

Par, koji se venčao u julu 2014. nakon upoznavanja preko zajedničkih prijatelja u oktobru 2013, započeo je svoju porodičnu avanturu nakon rođenja prvog deteta, Kristija, u junu 2015. Preselili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se na imanje kako bi imali dovoljno prostora za rastuću porodicu. Iako su smatrali da je njihova "sezona rađanja" završena nakon rođenja Briele u januaru 2022, par je bio iznenađen kada su u decembru 2022. saznali da je još jedna beba na putu. Dečaka su dočekali u januaru 2023.

Porodica živi u šestosobnoj kući, a Dizajer održava red i organizaciju u domu pospremajući nekoliko puta dnevno. Ishrana je prilagođena svim članovima porodice, s tanjirima raspoređenim prema starosnim grupama.

Dizajer i Kris ističu ljubav prema svojoj "nesavršeno savršenoj mešanoj porodici" i raduju se novim avanturama koje svako dete unosi u njihove živote. Par već razmišlja o još jednom detetu u 2024. godini.

"Budimo iskreni, ja sam više nego blagosloven", rekao je Kris.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.