Imala je pet funti u džepu kada ju je muž ostavio sa četvoro dece, a sada je seks zvezda FOTO

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 17:21

Imala je pet funti u džepu kada ju je muž ostavio sa četvoro dece, a sada je seks zvezda FOTO

U dokumentarnom filmu Kanala 4 'Ispovesti devojke sa kamera' glumi mama četvoro dece Sara Obsessed. U filmu je do detalja opisan njen život, kao i razlozi zašto je počela da se snima za novac.

Sara Obsessed je majka četvoro dece kojoj je ostalo samo 5 funti u džepu kada ju je bivši muž napustio.

Nakon što je ostala bez finansijske podrške, Sara je počela da se snima golišava za kamere kako bi pokrila troškove osnovnih stvari za svoju decu, a sada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postala zvezda društvenih mreža i modelinga.

Ko je Sara Obsessed?

Sara Opsednuta je 33-godišnja samohrana majka četvoro dece – od kojih dvoje imaju posebne potrebe. Ona, koja živi u Londonu, je roditelj sa punim radnim vremenom, a bavi se i modelingom sa ocenom 10 na platformama poput Only Fansa kako bi pomogla svojoj porodici da preživi.

Kada je njen muž otišao, Sara je morala da bude kod kuće i da brine o svojoj maloj deci od 16, 11, 10 i 7 godina. Počela je da se snima pre dve godine jer je mogla da radi koliko je želela i sve to iz udobnosti svog doma.

"Počela sam da se bavim snimanjem jer je moj bivši muž ostavio mene i moje četvoro dece sa 5 funti za život“, iskreno je rekla u ekskluzivnom intervjuu za Dejli star.

"Imam dvoje dece sa posebnim potrebama i trebalo je da budem kod kuće i da im stojim na raspolaganju. Kod kuće mogu da se snimam kad god je to potrebno i nemam striktno radno vreme.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.