Imala je carski rez i operaciju mozga u isto vreme: Influenserka videla bebu posle mesec dana kome

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 11:11

Imala je carski rez i operaciju mozga u isto vreme: Influenserka videla bebu posle mesec dana kome

Američka influenserka upoznala je svoju ćerku mesec dana nakon što se porodila dok je bila u indukovanoj komi.

Američka influenserka Džeki Miler Džejms nedelju dana pred porođaj pretrpela je aneurizmu mozga, kada ju je bez svesti pronašao njen suprug Ostin. Ona je hitno prebačena u hitnu pomoć, pravo u operacionu salu.

"Istovremeno su uradili hitan carski rez i operaciju mozga", napisala je njena porodica na GoFundMe stranici za skupljanje pomoći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Džeki je potom stavljena u medicinski izazvanu komu i pretrpela je još pet odvojenih moždanih procedura.

"Očekuje se da će Džeki ostati na intenzivnoj nedelji i da će ostati u bolnici mesecima", napisala je tada njena porodica.

Beba je kao i mama sve vreme bila u bolnici, provodeći prvih 12 dana svog života na intenzivnoj nezi, zbog traumatskih događaja koja su pratila njeno rođenje.

"Džekin muž i porodica nisu napuštali njenu bolničku sobu. Oni vode brigu o novorođenčetu u intenzivnoj nezi dok se bore da Džeki ostane živa. Da su Džeki i beba stigli nekoliko minuta kasnije u bolnicu, verovatno bismo ih oboje izgubili. Ali umesto toga, Džeki nastavlja da se bori za svoj život svakog dana, a mi smo optimisti da može da pobedi šanse tako što ćemo je okružiti pravim specijalistima i metodama terapije", piše na stranici za prikupljanje pomoći.

U saopštenju objavljenom na Instagramu 3. jula 2023. godine, porodica influenserke otkrila je da se Džejms probudila.

" Oduševljeni smo što možemo da podelimo da su vaše molitve pune ljubavi za Džeki uspele! Džeki je budna i nedavno je prebačena u jednu od najboljih bolnica za neurološku rehabilitaciju u zemlji."

Lekari su, kako se navodi, zadovoljni oporavkom novopečene mame, a porodica je napisala da je već sada iznad očekivanja i da svakim danom sve više napreduje. Ona je konačno sa svojom ćerkicom.

"Džekina i Ostinova devojčica je stalni izvor svetlosti za celu porodicu i nastavlja da raste u srećnog i zdravog anđela", napisala je porodica.

Porodica je obavestila fanove da će Džejms biti ta koja će podeliti svae dalje novine na društvenim mrežama, kada za to bude spremna, piše "7Life".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.