Ima 52 godine i isklesane mišiće kojima obožava da se hvali i njegova lepa supruga FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 10:16

Ima 52 godine i isklesane mišiće kojima obožava da se hvali i njegova lepa supruga FOTO/VIDEO

Glumac Mark Volberg važi za jednog od najpoželjnijih holivudskih frajera, a evo u čemu je tajna njegovog odličnog izgleda.

U 53. godini mu na izgledu i fizičkoj formi mogu pozavideti i dvostruko mlađi muškarci, a nakon što se malo opustio tokom praznika u pridržavanju zdravog načina ishrane i vežbanju, pokazao je da se ponovo "bacio" na treniranje i proverene metode.

"Još nismo ni počeli, ovo je samo zagrevanje", našalio se Mark Volberg u video-snimku koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je objavio na Instagramu, a prošle godine je otkrio kako izgleda jedan njegov dan.

"Ne vežbam više toliko naporno kao nekada, sada bolje rezultate imam praktikujući autofagiju. Svaki dan ustajem oko 3:30 sati, zatim odvojim malo vremena za molitvu, potom uzmem vitamine, vežbam, a onda se posvetim poslu. Dnevno imam dva obroka, jedan oko podne i drugi do 18 sati. Onih dana kada imam trening trudim se da jedem više, ali pet dana u nedelji pridržavam se osamnaestočasovnog perioda gladovanja. U krevet uvek idem oko 19:30. Odlučan sam u tome da spavam od 7 do 8 sati. Moja porodica nema takav ritam, ali su naviknuti na moju rutinu", otkrio je svojevremeno glumac za "Page Six".

Od 2009. godine je u braku s bivšom manekenkom Reom Duram, koja takođe izgleda savršeno, a imaju četvoro dece. I ona povremeno voli da se pohvali izgledom svog supruga, pa napravi pometnju na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.