Ima 15,5 miliona pratilaca zbog tela, a bez šminke je neprepoznatljiva

Izvor: B92, 12.Nov.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 15,5 miliona pratilaca zbog tela, a bez šminke je neprepoznatljiva

Kad obuče minijaturni bikini- nijedna žena ne može da joj stane na crtu. Savršenim oblinama očarala je svet, podelila javnost, stekla milionsku armiju pratilaca, a ove slike bez šminke mnogim muškarcima su srušile snove.

Emili Ratajkovski se ne libi da za svojih 15,5 miliona pratilaca na Instagramu kači slike koje jačem polu ubrzavaju puls, a kod žena izazivaju zavist.

Ali, posle ovih slika, mnogi će promeniti mišljenje.

Kao i uvek, besprekorno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obučena Emili, izašla je u šetnju Los Anđelesom, ali izgleda da nije računala da će je paparaci pratiti u stopu, pa na lice nije stavila nimalo šminke.

Mnogi su uzvratili da izgleda lepo u prirodnom izdanju, ali bilo je više onih razočaranih.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Emili Ratajkovsk bez šminke razočarala fanove

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2017

Kad obuče minijaturni bikini- nijedna žena ne može da joj stane na crtu. Savršenim oblinama očarala je svijet, podijelila javnost, stekla milionsku armiju pratilaca, a ove slike bez šminke mnogim muškarcima su srušile snove...Emili Ratajkovski se ne libi da za svojih 15,5 miliona pratilaca na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.