Ilon Mask na sudu zbog seksualnog podvođenja

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 08:37

Ilon Mask na sudu zbog seksualnog podvođenja

Sud na američkim Devičanskim Ostrvima pozvao je multimilijardera, vlasnika kompanija Tviter i Tesla, Ilona Maska, da svedoči u procesu koji se vodi protiv moćne banke sa Vol strita zboga toga što je, navodno, omogućila Džefriju Epstinu da seksualno podvodi žene.

Iako Mask nije među optuženima u tom slučaju, sud na Devičanskim Ostrvima ga je pozvao da preda celokupnu dokumentaciju koja prikazuje komunikacije koje je imao sa ljudima iz banke Džej Pi Morgan Čejs i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Epstinom, koji je preminuo 2019. godine, prenosi Bi-Bi-Si.

Mask je u ponedeljak ponovo negirao ranije iznete insinuacije da mu je Epstin davao finansijske savete, a u tvitu koji je objavio kasno sinoć poručio je da je "apsurdna ideja" da je on dobijao finansijske savete od Epstajna.

"Taj kreten me nikada ni zašta nije savetovao", napisao je Mask na svom nalogu na Tviteru, preneo je Rojters.

Džefri Epstin je umro u zatvoru u Njujorku 2019. godine dok je čekao na suđenje zbog optužbi za seksualno podvođenje.

U predmetu suda na Devičanskim ostrvima se navodi da su žene koje su bile podvođene u vili na Epstinovom privatnom ostrvu Mali Sent Džejms istovremeno bile i žrtve seksualnog zlostavljana Epstina i drugih osoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mask pozvan da svedoči na sudu: Sumnja se da je moćna banka sa Volstrita omogućila Epstajnu da seksualno podvodi žene

Izvor: 24sedam.rs, 16.Maj.2023

Iako Mask nije među optuženima u tom slučaju, sud na Devičanskim Ostrvima ga je pozvao da preda celokupnu dokumentaciju

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.