Igračica na srpskom vašaru napravila pometnju: Prilazila muškarcima, a jedan je i gurnuo VIDEO

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 15:51

Igračica na srpskom vašaru napravila pometnju: Prilazila muškarcima, a jedan je i gurnuo VIDEO

Tradicionalni vašar u Obrenovcu održava se svake godine za Petrovdan, a tom prilikom se okupi i veliki broj ljudi.

Da su ovakve manifestacije i dalje atrakcija, potvrđuje i snimak koji je vrlo brzo postao viralan i privukao veliku pažnju, a objavljen je na društvenoj mreži Tiktok.

Naime, kako se vidi na snimku koji je objavljen, glava žurka bila je ispod šatora, a u centru pažnje se našla jedna žena koja je igrala i zabavljala okupljene.

Ona je prišla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stolu gde su sedeli mladići i devojke, najpre prišla jednom koji nije bio zainteresovan, te je odmah odgurnuo, a potom je došla i do momka koji je bio u društvu devojke. Njemu je bilo vidno neprijatno, te je vrlo brzo sklonio njenu ruku sa ramena, a igračica je brzo nastavila dalje.

Prišla je i jednom muškarcu koji je najpre odbijao da igra sa njom, ali je ona bila uporna te joj se vrlo brzo pridružio i onda je nastao haos.

Ono što su ljudi najvise komentarisali jeste ponašanje momka koji je igračicu jako gurnuo od sebe.

"Kolega je malo nervozan danas", "E kako je gurnu", "Al je onaj gurnu", redom su pisali korisnici ove mreže u komentarima.

Bilo je i onih koje je ovaj prizor zaprepastio.

"Biznis bato, biznis", "Ju majko moja", "Ne daj bože nikome", pisali su redom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.