Idealno vreme

Izvor: Domino Magazin, 19.Okt.2010, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idealno vreme

Kada da pitate muškarca, kada da tražite povišicu i kada da se ne svađate sa partnerkom

Devojke imate neke lepe ideje, ali se bojite da će vas vaš muškarac odbiti? Onda bi trebalo da ga pitate negde oko 18 sati pošto je tada najveća verovatnoća da ćete dobiti pozitivan odgovor. Novo istraživanje je dokazalo da su baš u to vreme muškarci skloni ispunjavanju želja. U tom periodu su raspoloženi za saradnju i skoro na sva vaša pitanja će odgovoriti pozitivno. Nasuprot >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << tome, muškarci bi trebalo da znaju da su njihove partnerke oko podneva veoma svadljive.

Ako imate neko nerešeno pitanje sa menadžerom najbolje bi bilo da ga pitate oko 13 sati, a nikako ujutru. Istraživanje je obavila farmaceutska kompanija Bayer Schering Pharma.

”Na bioritam utiču hormoni, a hormoni na naše raspoloženje. Važno je da znamo sve detalje kako bismo radili u skladu sa samim sobom, ali i drugima”, istaknula je psiholog Evie Bentley.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.