Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idealan način da nosite pastelne boje ovog proljeća (FOTO)

Ako ste se pitali šta nam još od trendova stiže ovog proljeća sa radovanjem objavljujemo da će pastel i ove sezone nastaviti da “vlada” među vašom garderobom.

Sigurno vam je neki komad garderobe ostao i od prethodnih sezona tako da će vam sada biti lakše da upotpunite kombinacije koje ćete prošetati ovog proljeća.

Umirujuće boje kao što su bebi roze i bebi plava kao i uvijek izađu u prvi plan, ali nemojte zanemariti i pastelno lila, žutu ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zelenu. Ove boje zaista prijaju svakoj osobi ženskog pola kako za oko, tako i pri nošenju jer pristaju i plavušama i brinetama. Nećete pogriješiti sa izborom bilo koju boju da izaberete ali ipak najvažnije je koja nijansa prija vašem senzibilitetu.

U ovim nježnim tonovima ranije ste mogli vidjeti uglavnom majice ili košulje, onda su i pantalone došle na red ali nekako se stiče utisak da dame zaobilaze efektne komade kao što su jakne, kaputi i cipele u pastelnim bojama.

Možda baš zato što misle da je trend trenutni pa se onda ne odlučuju da skupe komade odjeće kupuju u ovim bojama, ali nakon nekoliko sezona dolazimo do zaključka da trend pastela neće tek tako otići sa modnih lista.

Ove sezone slobodno se odlučite za džemper ili mantil u umirujućoj boji, jer nećete pogriješiti, a uživaćete duže vrijeme noseći ga. Ako niste sigurni kako da kombinujete uvijek možete upariti sa bazičnim nijansama kao što su bijela, crna ili krem i to vam je sigurna varijanta za sva vremena. Moći ćete da nosite ove boje čak i kada vam se učini da je trend prošao.

Ukoliko ste jedna od onih dama koje misle da je odjelo u boji previše, i da biste prije izabrale ili sako ili pantalone u boji, vrijeme je da se oslobodite ovog mišljenja i modnih stega jer će komplet u nježnoj nijansi biti jedan id glavnih hitova ovog proleća i moći ćete da ga nosite u svim priliakama, od poslovnih sastanka do privatnih događaja i proslava.

Pošto znamo da se u modi sedamdesete vraćaju, haljine ovakvog kroja biće savršen izbor za dolazeće tople dane. Mini dužina, kratki rukavi ikroj koji se od kukova na dodjele šire u obliku trapeza možete uvijek upariti i sa baletankama, plitkim platnenim patikama, a čizme i visoke potpetice se podrazumjevaju.

Kožna ili jakna od štofa dobro će vam doći da upotpunite autfit a i da vas zgreje kada je to potrebno. Uz bebi plavu haljinu odlično se uklapa lješnik nijansa, kao i nježna krem.

Široke pantalone na ivicu još jedan su od dokaza da nam sedamdesete stižu a ako ih ponesete u ružičastoj ili pastelno roze donijećete novu dimenziju ovom trendu. Ako su nogavice dugačke i prilično široke poželjno bi bilo da uz njih nosite visoke potpetice da bi vam dodatno izdužilo noge, a i da se ivice nogavica jednostavno ne bi vukle po asfaltu.

Žute pantalone uparene sa pastelno roze i plavom daju umirujuću paletu koja prija čulu vida iako vam se možda sama pomisao na kombinaciju ovih boja u trenutku čini kao nedopadajuća. Najbolje je da izvadite sve komade odjeće koje imate u svom ormanu, a u pastelnim su bojama i da iskombinujete kod kuće šta sa čim daje savršenu kombinaciju pa će vam tako biti lakše da se spremite kada je to potrebno i brzo izađete iz kuće.

(NN/wannabemagazine.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.