Ida Prester: Odbili su me za posao jer sam srpska snajka

Izvor: B92, 09.Jun.2021, 13:51

Ida Prester: "Odbili su me za posao jer sam 'srpska snajka'"

Voditeljka i muzičarka Ida Prester rekla je da joj je nekoliko puta saradnja propala jer se preselila u Beograd.

Ida Prester se pre gotovo osam godina preselila u Beograd sa suprugom Ivanom Peševskim i zasnovala je porodicu. No, prošle godine na leto došlo je vreme da se vrati u rodni grad i sa svojom porodicom se nastanila u Zagrebu.

Ida Prester dobila otkaz zbog seksa

Ida je često isticala kako voli Beograd i koliko joj je bilo divno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je živela u našoj prestonici, a sada je u potkastu Katarine Moskatelo progovorila o problemu koji joj je donelo to preseljenje.

Naime, Katarina je Idi ispričala da je imala ponudu za jednu poslovnu saradnju za koju je organizator prvo hteo Idu, ali se ipak predomislio zbog njene odluke o preseljenju u Beograd. Katarina je, zgrožena takvom odlukom, odbila saradnju, a Idu je ovaj gest podrške oduševio, ali i otkrila je da to nije jedini put kada se nešto takvo desilo.

"Pred kamerama mi je ispričala nešto što se meni stvarno često događa - odbili su me za posao jer 'sam iz Beograda', jer sam 'srpska snajka' ili šta god. Navikla sam, samo odmahnem rukom, nije vredno pomena", napisala je Ida na svom Instagramu uz video-isečak iz potkasta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ida Prester: Odbili su me za posao jer sam "srpska snajka"

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2021

Voditeljka i muzičarka Ida Prester rekla je da joj je nekoliko puta saradnja propala jer se preselila u Beograd.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.