Iako nema penis, imao seks sa 100 žena

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iako nema penis, imao seks sa 100 žena

Endrju Vordl, iz Mančestera, sa svojih 40 godina ima bogato seksualno iskustvo, bez obzira na to što je rođen bez penisa.

U svom rodnom Mančesteru on je imao seks sa preko sto žena, sada je snimio dokumentarac u kojem otvoreno govori o svom životu, pre svega o zdravstvenoj anomaliji sa kojom je rođen. Naime, on ima testise, ali ne i penis, a svoju tajnu je uspešno krio od najbližih.

Sada kaže da se umorio od laži i da je rešio da o svemu otvoreno govori u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << TV dokumentarcu, gde će objasniti na koji način je imao seks, ali i kako izgleda operacija koja omogućava da muškarac dobije funkcionalni polni organ. Traje 12 sati i veoma je komplikovana, ali može da promeni život.

Muškarci sa sličnim problemom, sa kojim se rađa jedan u šest miliona dečaka, se snalaze pomoću veštačkog penisa, specijalne proteze, insistiranja na seksu u mraku, izbegavanju dodirivanja...

"Istinu zna oko 20 odsto mojih bivših partnerki. Reagovale su različito, a jednom sam dobio pesnicu u nos", rekao je Endrju u intervjuu pre nekoliko godina.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.