Izvor: Objava, 16.Jul.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVUČENI DOBITNICI VELIKE PROBALANS NAGRADNE IGRE

U modernom i letnjem ambijentu restorana Gabbiano sa veličanstvenim pogledom na reku, izvučeni su dobitnici velike PROBALANS nagradne igre, prve ove vrste u Srbiji, koju je organizovala farmaceutska kompanija PharmaS. Najsrećnije dobitnike kompanija PharmaS je obradovala sa tri putovanja po izboru, pet tableta i 10 bicikala i na taj način nagradila vernost svojih potrošača.

Probalans je probiotik najnovije generacije čija se inovativnost ogleda u jedinstvenoj kombinaciji sastojaka koji vraćaju ravnotežu u prvobitni sistem i regulišu crevnu floru. Namenjen je svima koji vode računa o svom zdravlju i koji žele da smanje posledice brzog načina života. Svojom inovativnom formulom putem koje je moguće istovremeno delovanje bakterije mlečne kiseline, cinka, vitamina B6, ekstrakta nane i prirodnog sastojka apigenina iz cveta kamilice pomaže kod vraćanja ravnoteže crevne mikroflore za vreme uzimanja antibiotika, nadutosti, zatvora i dijareje, deluje kod crevnih, virusnih i bakterijskih infekcija. Naročito vam je potreban u susret letu i putovanjima kada nikako ne smete da zaboravite da u vaš prtljag ubacite i kutiju Probalansa za koji vam nije potreban recept.

“Od 15. juna kada je počela nagradna igra do 14. jula, stiglo je na adresu naše kompanije veliki broj koverata sa 3D logom koji se nalazi na ambalaži Probalans proizvoda. Ovako veliki broj koverata pokazuje da je naša nagradna igra izazvala veliko interesovanje i da je Probalans probiotik prvi izbor naših potrošača na šta smo veoma ponosni jer je to proizvod koji su u potpunosti razvili stručnjaci naše kompanije”- izjavila je Anđelina Arsić, direktorka PharmaS Srbija.

Farmaceutska kompanija PharmaS Srbija postoji već pet godina i do sada ima više od 30 registrovanih lekova na recept, ali su prethodnom periodu proširili asortiman na segment bezreceptnih proizvoda, u koje spada i Probalans, Probalans baby, Femipause za probleme u menopauzi, Dormirin za miran i bezbrižan san i Hartikol za snižavanje holesterola i triglicerida. Posebnu pažnju posvećuju razvoju novih lekova i inovaciji, o tome govore i ulaganja ove farmaceutske kompanije u Srbiju koja su u poslednjih pet godina dosegla iznos od 20 miliona evra. U Zrenjaninu su otvorili novu modernu fabriku u kojoj radi oko 30 stručnjaka i gde se proizvode lekovi koji se plasiraju na srpsko i druga tržišta u regionu. Godišnje se isporuči oko 30 miliona kutija, od čega je 15% namenjeno izvozu.