ISPIŠKILA SAM SE U ČAŠU: Tašta je sve popila, a dobiće još

Izvor: NaDlanu.com, 27.Nov.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPIŠKILA SAM SE U ČAŠU: Tašta je sve popila, a dobiće još

Sve sam stavila na kocku i ne kajem se. Vredelo je.

Kako seješ, tako ćeš žnjeti, kaže naš narod. Zato ne osećam grižu savesti što sam tašti sipala u čašu mokraću.

Maltretira me godinama. 8 godina sam u braku. Muž voli da pije i tada je nepodnošljiv, a ta žena koristi svaki trenutak da me ponižava. Živimo u zajednici. Mi smo u jednom delu kuće, a tast i tašta u drugom.

Tast je dobar čovek, a tašta zlo. Maltretira i njega. Stalno mi kontroliše >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << svaku sitnicu u kući. Gleda da li ima prašine, komentariše pred sinom da sam neuredna. Sto puta sam plakala. Uvek mi zapovednim tonom izdaje naređenja, kao da sam njena sluškinja. Čim dođem s posla dolazi da mi zadaje zadatke. Za Aranđelovdan mi je po stoti put tražćila da joj napravim sok na razblaživanje.

Pije sok od zove u nenormalnim količinama. Tada sam joj se izmokrila u čašu. Popila je sve. I tražila još. Dala sam joj. Ne kajem se zbog toga. Uživala sam dok sam je posmatrala kako sa uživanjem pije “sok”.

DUD

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.