I ona je poklekla: Imala je najsavršenije lice na svetu, a mnogi je sada nisu prepoznali VIDEO

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 14:05

I ona je poklekla: Imala je najsavršenije lice na svetu, a mnogi je sada nisu prepoznali VIDEO

Iako je važila za jednu od žena s najsavršenijim licem - prema teoriji zlatnog preseka, omiljena holivudska glumica sve je iznenadila izgledom tokom poslednjeg javnog pojavljivanja.

Oskarovka Natali Portman gostovala je u emisiji "The Late Late Show" s Džejmsom Kordenom, gde je govorila o svom novom dokumentarcu pod nazivom "Angel City", odnosno o pokretanju ženske fudbalske lige u Los Anđelesu. Međutim, gledaocima šoua je nešto drugo "zapalo za oko".

Čini se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je 41-godišnja glumica, po uzoru na druge koleginice, posegnula za estetskim korekcijama, te su fileri i botoks bili vidljivi na njenom licu.

"Imala je toliko jedinstvenu lepotu, ne mogu da verujem da se pretvorila u sve ostale", "Toliko lepo, sofisticirano lice i da sebi napravi ovo", "Šta je, pobogu, napravila sa svojim licem?", "Ima potpuno novo lice", "Izgleda kao Demi Mur", "Ne bih znao o kome je reč da niste napisali", samo su neki od komentara koji kruže društvenim mrežama.

Inače, Natali je zbog svoje prirodne lepote bila uvrštena na liste najlepših žena sveta, a mnogi su joj se divili jer se, barem do nedavno, nije podvrgnula estetskim zahvatima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.