I lepota i pamet

Izvor: Domino Magazin, 22.Mar.2012, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I lepota i pamet

Freecom Mobile Drive XXS Leather 500GB USB3.0 donosi sigurnost i vrhunske performanse

Najčešći problem sa prenosivim diskovima je to što moraju da trpe stalne potrese i udarce prilikom prenošenja. Najozbiljniji su naravno padovi sa radne površine ili slične visine. Tada može doći do njihovog kvara i gubitka dragocenih podataka.

Proizvođači se na razne načine dovijaju kako bi podatke i uređaje zaštitili što bolje. Najsigurniji način za njihovu zaštitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << pruža dobra oklopljenost kućišta. Upravo takav je ovaj model iz Freecoma.

Mobile Drive XXS Leather 500GB je eksterni disk malih dimenzija. Ističe se čvrstom kožnom oblogom ali i novim USB 3.0 priključkom. Zato se prenos podataka obavlja brzinom od 5000 Mb/s što je izuzetan rezultat. Ovo će vam odgovarati ako razmenjujete puno multimedijalnih dokumenata poput filmova ili drugih video zapisa.

Kapacitet od 500 GB je u samom vrhu ponude a cene su više nego konkuretne.

Format ovog modela je 2.5 inča, a interfejs je SATA. Kako je težina samo 155 grama, dizajn stvarno luksuzan a vaši podaci maksimalno zaštićeni ovaj model zaslužuje naše preporuke

Direct Link

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.