I Hrvatska je imala svoju bombu 90-ih, a najmoćniji muškarci su padali pred njenom lepotom FOTO

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 16:34

I Hrvatska je imala svoju "bombu" 90-ih, a najmoćniji muškarci su padali pred njenom lepotom FOTO

Da li se sećate Korine Longin, jedne od najuspešnijih hrvatskih manekenki devedesetih godina?

Korina je svetsku popularnost stekla u spotu muzičke grupe "NSYNC" za pesmu "Gone" i to zbog svoje prirodne lepote. Takođe, doživela je i veliku slavu u svetu modne industrije, kada je sa 13 godina krasila piste svetskih brendova: "Dolče i Gabana", "Ges", a nije tajna i da je bila miljenica francuskog dizajnera Žana Pola Gotjea.

Međutim, to nije dugo potrajalo... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Godine 2007. je odlučila da napusti javni život. Svetla reflektora zamenila je porodičnom atmosferom i domom koji je svila u SAD - sa reperom Fredrom Starom sa kojim ima dvoje dece.

Iako je njen javni život sada daleka prošlost, ona uvek nađe vremena da napiše po koju poruku na društvenim mrežama.

Tako je nedavno objavila svoju fotografiju, pokazujući koliko se promenila - bar fizički...

"41! Neizmerno sam zahvalna za još jednu godinu života! Hvala svakome od vas za svu ljubav koju ste mi poslali povodom jučerašnjeg rođendana!! To mi uvek znači toliko puno! Mojoj porodici i priajteljima koji su mi rođendan učinili toliko posebnim - volim vas i večno sam zahvalna na vama - hvala vam!!!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.