Hvala za svaki osmeh: Kolege iz Prijatelja se opraštaju od Gantera FOTO

Izvor: B92, 25.Okt.2021, 09:39

"Hvala za svaki osmeh": Kolege iz "Prijatelja" se opraštaju od Gantera FOTO

Američki glumac Džejms Majkl Tajler, koji je najpoznatiji po ulozi Gantera u seriji "Prijatelji", preminuo je juče u 59. godini. Kolege iz serije se opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Džejmsu Majklu Tajleru je 2018. godine dijagnostikovan uznapredovali rak prostate koji se kasnije proširio na njegove kosti. Nažalost, juče je preminuo u svom domu u Los Anđelesu

U seriji "Prijatelji",Tajler je imao epizodnu, ali veoma upečatljivu ulogu igrajući Gantera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je za kratko vreme osvojio srca fanova serije.

"Bilo je to najupečatljivijih 10 godina mog života, iskreno. Nisam mogao da zamislim bolje iskustvo. Svi ovi ljudi su bili fantastični i jednostavno je bilo zadovoljstvo raditi sa njima. Osećaj je bio veoma, veoma poseban", rekao je glumac u maju ove godine u emisij povodom ponovnog okupljanja "Prijatelja".

Tužni zbog preranog odlaska kolege, ekipa iz "Prijatelja" se na društvenim mrežama oprostila od voljenog Gantera.

Među prvima se oglasila Dženifer Eniston, koja je u seriji tumačila lik Rejčel, koja je bila Ganterova neprežaljena ljubav.

"Prijatelji" neće biti isti bez tebe. Hvala za svaki osmeh koji si uneo u seriju i u naše živote. Mnogo ćeš nam nedostajati", napisala je glumica.

Kortni Koks se takođe oprostila od kolege i prijatelja.

"Zahvalnost koju si unosio u prostoriju i pokazivao svakog dana na setu je zahvalnost koju ja osećam što sam te poznavala. Počivaj u miru, Džejms", napisala je Kortni Koks.

"Mnogo smo se smejali, druže. Nedostajaćeš. Počivaj u miru, moj prijatelju", oprostio se glumac Met Leblank, popularni Džoi iz serije.

"Džejms Majkl Tajler, nedostajaćeš nam. Hvala što si bio tu za nas", oprostila se i Lisa Kudrov, koja je u seriji tumačila lik Fibi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUŽAN DAN! Dženifer Aniston se emotivnom porukom OPROSTILA od kolege i prijatelja! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021

Glumac Džejms Majkl Tajler preminuo je od posledica raka prostate!..Pored čuvene šestorke iz serije “Prijatelji” jedan od likova bez kojih serija svakako ne bi bila ista je čuveni Ganter...Konobar iz omiljenog kafića “Central park” ludo zaljubljen u Rejčel, napustio nas je u 59. godini...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.