Hrvatski bend snimio parodiju o Aleksandri Prijović: Jer ne znam ženu, ali čekam Arenu... VIDEO

Izvor: B92, 27.Okt.2023, 16:25

Hrvatski bend snimio parodiju o Aleksandri Prijović: "Jer ne znam ženu, ali čekam Arenu..." VIDEO

Grupa Vatrogasci objavila je pre nekoliko dana novu pesmu Dam dam dam, kao parodiju na pevačicu Aleksandru Prijović i njenih pet koncerata u Areni Zagreb.

"Ja sam faca, ali ne kao Aca Prija iz regiona“, jedna je od rečenica njihove nove pesme koja nosi isto ime kao hit Aleksandre Prijović.

"Jer ne znam ženu, ali čekam Arenu, da je pogledam pet puta“, nastavljaju vatrogasci u pesmi.

Vatrogasci će svirati i na ovogodišnjem Martinju 10. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u zagrebačkom klubu Boogaloo. Sa tradicijom od 1991. godine, Vatogasci su bend čija je misija, kako kažu, da oduševljava smehom, lošom i dobrom muzikom i još boljom zafrkancijom.

Poznati su po vrlo specifičnim, nimalo uobičajenim obradama i parodijama na tuđa muzička dela, ali i po tome što su "ozbiljne” pesme pretvarali u potpuno neozbiljnu šalu, a u karijeri su snimili čak 13 studijskih albuma i objavili dve kompilacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.