Hrvatska manekenka i misica predstavila liniju donjeg veša u Milanu FOTO

Izvor: B92, 12.Okt.2021, 13:00

Hrvatska manekenka i misica predstavila liniju donjeg veša u Milanu FOTO

Nera Lešić (27) je hrvatska manekenka i misica, magistar međunarodnih odnosa, ali i dizajnerka donjeg rublja.

Nedavno je na Nedelji mode u Milanu predstavila novu kolekciju svog brenda "Nera Lingerie", a na svom profilu na Instagramu je podelila svoje utiske o reviji:

"Najponosniji trenutak u mom životu! Revija na Nedelji mode u Milanu, uz sve najveće modne marke, san je svakog dizajnera... i mi smo ga ostvarili!", napisala je Nera na društvenim mrežama uz fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << manekenki sa modne piste.

"Osećam se tako blagoslovljeno i zahvalno svemiru što sam bila pozvana i sudelovala! Prošli mesec je za mene bio prilično težak, ali kako se kaže: 'Kad Bog zatvori jedna vrata, otvori prozor', u mom slučaju otvorio je ogromna vrata! I ne mogu da budem srećnija", dodala je.

Podsetimo, Nora je prva Hrvatica koja je postala zaštitno lice "Njujorkera", ali i prva mis planete Hrvatske i prva pratilja na evropskom izboru za mis, piše Story.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.