Hrabra promena Danijele Dimitrovske: Odrekla se svog zaštitnog znaka; Druga žena FOTO

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 12:20

Hrabra promena Danijele Dimitrovske: Odrekla se svog zaštitnog znaka; "Druga žena" FOTO

Manekenka je pokazala novu boju kose i iznenadila možda i najvećom transformacijom u karijeri.

Danijela Dimitrovska je i zvanično ušla u tabor plavuša; usudila se na drastičnu promenu i pokazala kako izgleda s novom bojom kose.

Nedavno se oprobala u voditeljskim vodama, a iako je niz godina bila brineta, desilo se i to - iznenadila je sve potpunom transformacijom.

"Moja era plavuše, slušam utiske", napisala je na društvenim mrežama uz fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s novom frizurom. Prirodna kosa nazire se samo pri korenu, a Danijela je postala plavuša zahvaljujući pramenovima.

Iako su komentari pozitivni i mnogi su oduševljeni njenim hrabrim potezom, manekenka priznaje da joj je teško da se navikne na promenu.

"Nikako da se naviknem na novu boju kose, svaki put se malo šlogiram kad se pogledam u ogledalo", napisala je na Instagramu. Većini njenih pratilaca se više dopada "staro" izdanje, odnosno prirodna boja kose; navode da izgleda starije, ali da je u svakom slučaju prelepa žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.