Izvor: Domino Magazin, 23.Jan.2014, 05:11 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Hortobađi palačinke
Viljuškom po ex-YU: Vojvođanska kuhinja
Juneći perkelt; testo za palačinke; čaša pavlake
Juneći perklet se pravi baš kao i srneći, samo nema potrebe da meso dan i noć pliva u pacu. Sve ostalo je identično, ali nastavak je gurmasko-mađarski.
Perklet se dakle napravi pa pojede za ručak, a za večeru ono što je ostalo samelje na mašini za mlevenje mesa. To je fil. Kore su klasične kore za palačinke, a preliv čaša kisele pavlake.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << />Viljuškom po ex-YU:
Vojvođanska kuhinja
Uređuje
Mika Dajmak
Specijalni dodatak svakog petka
na osam strana.
Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...
Poručite odmah
150 din (+ PTT)
065/26 25 035
E-mail: malikuvar@sezampro.rs