Hortobađi palačinke

Izvor: Domino Magazin, 23.Jan.2014, 05:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hortobađi palačinke

Viljuškom po ex-YU: Vojvođanska kuhinja

Juneći perkelt; testo za palačinke; čaša pavlake

Juneći perklet se pravi baš kao i srneći, samo nema potrebe da meso dan i noć pliva u pacu. Sve ostalo je identično, ali nastavak je gurmasko-mađarski.

Perklet se dakle napravi pa pojede za ručak, a za večeru ono što je ostalo samelje na mašini za mlevenje mesa. To je fil. Kore su klasične kore za palačinke, a preliv čaša kisele pavlake.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << />Viljuškom po ex-YU:

Vojvođanska kuhinja



Uređuje

Mika Dajmak

Specijalni dodatak svakog petka

na osam strana.

Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...

Poručite odmah

150 din (+ PTT)

065/26 25 035

E-mail: malikuvar@sezampro.rs

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.