Horor vredan pet miliona dolara: Milionerka plaši ljude izgledom, a bila je lepotica

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 15:45

Horor vredan pet miliona dolara: Milionerka plaši ljude izgledom, a bila je lepotica

Iako je mnogi ne znaju po imenu, lice Džoselin Vildenštajn (76) dobro je poznato i često se koristi kao primer ekstremnog preterivanja sa plastičnim operacijama.

Džoselin je s "korekcijama" počela sredinom devedesetih godina jer se, navodno, bojala da je njen suprug, milijarder Alek N. Vildenštajn ne ostavi. Prema glasinama, Džoselin je htela da izgleda poput mačke jer ih je njen suprug voleo. Ali bogatašica je jednom prilikom opovrgnula šuškanja i rekla da je to učinila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog sebe. Ipak, s Vildenštajnom se rastala nakon što ga je u krevetu uhvatila s 19-godišnjom ruskom manekenkom. On je njoj tada pretio pištoljem, a njihova brakorazvodna parnica trajala je dve godine.

Pre brojnih operacija, koje uključuju barem sedam tretmana zatezanja lica, drastičnu rekonstrukciju očiju i injekcije kolagena u usnama, obrazima i bradi, Džoselin je bila prirodna lepotica.

Fotografija iz sedamdesetih godina počela je ponovno da kruži društvenim mrežama i da izaziva čuđenje.

"Zašto je to uradila?" pitaju se mnogi.

Potrošila je pet miliona dolara na operacije.

Kada se 1999. godine razvela od svog prebogatog supruga, ugovorom je dobila dosta novca. Samo dve miliona po samom razvodu, a ogromnih 80 miliona dolara godišnje za održavanje.

Trenutno živi u apartmanu vrednom 10 miliona funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.