Horor na ostrvu u Hrvatskoj

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 15:12

Horor na ostrvu u Hrvatskoj

Stanovnik Dugog Otoka u Hrvatskoj objavio je na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimaka mrtvih glavatih kornjači, koje je more izbacilo na plaži Sakarun. Kako prenosi HRT, snimljeno je ukupno 12 mrtvih kornjači.

Snimke, kažu, nisu objavili na svom portalu jer su uznemirujući. Prve procene govore da su glavate kornjače uginule od posledica jakog južnog vetra i udara u obalu.

„Kako često posećujem to područje, vidim da je ova uvala veoma opasna za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kornjače, posebno one glavate koje zimi ne mogu da izađu iz tog plićaka, kao da uđu u neku vrstu mreže. sve su krupne jedinke, od kojih su neke bile teške i do 40-50 kilograma“, rekao je stanovnik Dugog Otoka za HRT.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na plaži u Hrvatskoj pronađeno12 mrtvih kornjača

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024

Stanovnik Dugog Otoka u Hrvatskoj objavio je na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimaka mrtvih glavatih kornjača, koje je more izbacilo na plažu Sakarun.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.