Horor na letu za Minhen: Krv je prskala po zidovima

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 12:19

Horor na letu za Minhen: "Krv je prskala po zidovima"

Prestravljeni putnici aviona vrištali su i ostali "traumatizovani" kada je čovek počeo da iskašljava "litre krvi" ispred svoje supruge, pre nego što se srušio i preminuo tokom leta.

Putnik star 63 godine, čije ime nije navedeno, navodno je leteo avionom "Lufthanse" iz Bangkoka za Minhen, vidno bolestan pre nego što mu se stanje pogoršalo.

"To je bio apsolutni horor, svi su vrištali", rekao je putnik Martin Mišfelder, 53, iz Ciriha, švajcarskom mediju Blick.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Čovek koji je putovao sa svojom suprugom ušao je obliven "hladnim znojem" i "disao ubrzano" pre nego što su putnici požurili da mu pomognu, nudeći mu čaj od kamilice i mereći mu puls, piše Daily Mail.

Ali kako je avion poleteo, njegovo zdravstveno stanje je brzo krenulo nizbrdo. Navodno je čovek povraćao u kesu kada mu je "mlaz krvi" potekao iz usta i nosa, prskajući zidove aviona Airbus A380.

Pokušana je reanimacija, ali čovek nažalost nije preživeo.

Njegova supruga je prvobitno rekla osoblju kabine da se njen muž oseća loše jer su bili primorani da trče kako bi uhvatili avion na aerodromu u Bangkoku.

"Stjuardesa je tada reagovala i pitala ga je da li je u redu, bila je veoma zabrinuta", rekla je Karin, 55-godišnja medicinska sestra Martina, koja je sedela direktno iza para.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.