Holivudsku zvezdu gađali iz publike: Pogođena u glavu, na licu joj se vidi bol i neprijatnost VIDEO

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 11:47

Holivudsku zvezdu gađali iz publike: Pogođena u glavu, na licu joj se vidi bol i neprijatnost VIDEO

Holivudska glumica Florens Pju poslednja je u nizu zvezda koja je pretrpela nezgodu na nekom javnom dešavanju, kada je pogođena u glavu predmetom bačenim iz mase

Proslavljena 27-godišnjakinja prisustvovala je promociji filma "Dune: Part Two" u Sao Paulu u Brazilu zajedno sa svojim kolegama Zendajom, Ostinom Batlerom i Timotijem Šalameom u trenutku incidenta.

Florens Pju je ostala zatečena i šokirana nakon što je pogođena, kao i njene kolege, a sudeći po njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izrazu lica bilo je i bolno.

Glumica nije pretrpela veću štetu osim neprijatnosti. Ona je pogođena u trenutku dok je sa postavom filma pozirala fotografima na bini.

Snimak tog događaja kruži društvenim mrežama, zapravo je najgledaniji u ovom trenutku - za manje od 12 sati pregledan je gotovo 2, 5 miliona puta. Reakcije javnosi su uglavnom osuđujuđe i većina je šokirana potezom.

Nije poznato da li je mlada glumica bila namerna meta ili je pogođena slučajno. Ipak, pretpostavlja se da je reč o ciljanom napadu jer su takvi incidenti praktično postali trend, pa su tako u prethodnim mesecima pogođeni i Ari Lenoks, Tejlor Svift, Hari Stajls i Pink.

Podsetimo, sve je počelo kada je albanska pevačica Bibi Reksa na svom koncertu pogođena telefonom u glavu, a nakon toga hitno je prebačena u bolnicu i čak je zadobila i nekoliko šavova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glumicu pogodili u glavu na premijeri filma (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2023

​Holivudska glumica Florens Pju doživela je neprijatnost, kada su je iz pogodili nekim predmetom iz publike u glavu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.