Holivudski zavodnik s devojkom i bivšom ženom na plaži - ne zna se koja je veća bomba FOTO

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 13:52

Holivudski zavodnik s devojkom i bivšom ženom na plaži - ne zna se koja je veća bomba FOTO

Glumac i prve dane 2024. godine provodi na egzotičnoj destinaciji, a devojci i njemu su se pridružile njegove ćerke.

Vensan Kasel i njegova 29 godina mlađa devojka, manekenka Nara Baptista, poslednje dane stare godine proveli su u Rio de Žaneiru, a na isti način su ušetali u 2024. godinu.

Osim što glumcu društvo pravi zgodna manekenka od koje se ne razdvaja otkako su uplovili u ljubavnu vezu pre nekoliko meseci, pridružile su mu se i dve ćerke koje ima iz braka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa slavnom lepoticom Monikom Beluči.

Porodično uživaju u toplim danima koje uglavnom provode na plaži, a na fotografijama se vidi da su ćerke u odličnim odnosima s tatinom novom izabranicom.

Starija ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela, Deva Kasel, izrasla je u pravu lepoticu i i te kako je spremna da nasledi slavnu mamu.

Zanimljivo je da se na istoj plaži, istog dana, našla i glumčeva bivša supruga, zanosna Tina Kunaki, od koje se razveo prošle godine, posle pet godina braka. Ona je uživala s njihovom četvorogodišnjom ćerkicom, a nosila je beli bikini i privlačila poglede prisutnih.

Za njegovu novu ljubav Naru kažu da neodoljivo podseća na Tinu, a znamo da obožava da nosi ovakve modele bikinija...

"Najružniji zavodnik među glumcima", kako nazivaju Vensana Kasela, morate priznati, ima odličan ukus kada je odabir partnerki u pitanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.