Hoćemo necenzurisanu verziju: Salma Hajek neobičnim video-snimkom pokazala previše

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 08:00

"Hoćemo necenzurisanu verziju": Salma Hajek neobičnim video-snimkom pokazala previše

Glumica Salma Hajek je imala jedan poseban povod za slavlje, a video-snimak koji je objavila je privukao dosta pažnje.

Mnogi kažu kako ona stari unazad, te da joj godine ne mogu ništa, a Salma Hajek se redovno trudi da na društvenim mrežama prikaže svoj život izvan kamera i glamura.

Tako je ovog puta proslavila novi broj pratilaca na Instagramu i snimila ples u ogrtaču koji je prikazao i više nego što je trebalo, a video-materijal je za jako kratko vreme postao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << viralan.

Iako ovakav gaf nije očekivala, Salma nije dozvolila da joj bilo šta prekine koreografiju, pa je nastavila sa svojom tačkom i privukla gomilu komentara onih koji bi želeli da vide necenzurisan snimak.

"24 miliona pratilaca, 24 miliona razloga za osmeh. Hvala svima što ste mi se pridružili na ovom divljem putovanju", napisala je ona u opisu snimka.

Ova 56-godišnja glumica pleni svojim izgledom na svakom pojavljivanju, a kako je jednom prilikom otkrila, ona nema vremena za vežbanje već uz pomoć posebne vrste joge radi na svojim mišićima i drži ih aktivnim tokom celog dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.