Hju Hefner nije bio lažov, ni vođa sektaškog kulta, tvrdi njegov sin Kajanje je postalo osveta

Izvor: B92, 28.Jan.2022, 18:01

Hju Hefner nije bio lažov, ni vođa sektaškog kulta, tvrdi njegov sin "Kajanje je postalo osveta"

Sin pokojnog Hjua Hefnera, Kuper, progovorio je javno o glasinama da se u čuvenoj vili njegovog oca živelo kao u sektaškom kultu, što je jedna od poslednjih u nizu, izjava bivše Hefnerove devojke Holi Medison.

Plejbojeva vila kao sektaški kult - Holi Medison: "Mislile smo da je Hef fin čovek"

Za vreme najavljivanja serijala o njemu, naime, pročulo se i kako je brojne mračne tajne ostavio za sobom, međutim njegov naslednik - tvrdi da je to daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od istine.

Ne spominjući, međutim, niti premijeru, a ni sam šou, strogo se zadržao na gradskim pričama koje je na svom Tviter nalogu nazvao "neprimerenim".

"Najgore je bilo za naš 19. rođendan": Bliznakinje otkrile bizarne detalje iz "Plejboj" vile

"Možda neki ne odobravaju život koji je moj otac izabrao, ali on nije bio lažov. Nekonvencionalan, ali iskren. Bio je velikodušan, brinuo je ljudima. Sumanuto mi je šta se dešava. Sve ove neprimerene priče su rezultat nečijeg kajanja, koje je sad postalo osveta", tvrdi on.

Podsetimo, mesecima unazad, u okviru predstojećeg dokumentarnog serijala "Secrets of Playboy, u javnost su isplivavali razni detalji o životu u Hefnerovoj vili.

Za dokumentarac su govorile mnoge nekadašnje Plejbojeve zečice, ali i najpoznatija bivša devojka Hjua Hefnera, Holi Medison (42), koja je u zloglasnoj vili živela od 2001. do 2008. godine.

Progovorila još jedna Plejbojeva zečica: "Drogirao nas je da bismo lakše širile noge"

Ona je, između ostalog, rekla da se osećala "zarobljeno", optužujući Hefnera da im je ograničavao pristup bilo kome i bilo čemu van vile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.