Hitlerovi rođaci žive u Njujorku

Izvor: B92, 15.Sep.2009, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitlerovi rođaci žive u Njujorku

Dvojica Belgijanaca tvrde da su analizom DNK sa opušaka cigareta i odbačenih maramica, ušli u trag 39-ici rođaka nacističkog vođe Adolfa Hitlera.

Novinar Žan-Pol Mulders i istoričar Mark Vermeren uspeli su da na Long Ajlendu, u Njujorku, pronađu trojicu braće za koje kažu da su čukununuci Hitlerovog oca, Alojza, piše španski list "Mundo".

Samozvani istraživači su, takođe, otkrili postojanje Hitlerove rodbine u austrijskoj oblasti Valdvirtel, nedaleko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od mesta gde je zloglasni diktator rođen.

Oni tvrde da su se Hitlerovi rođaci u Njujorku - Luis, Brajan i Aleksander Stjuart-Haston, zavetovali da neće nikada imati dece kako bi prekinuli firerovu lozu.

Hitlerovi potomci, navodno, žive u strahu od odmazde i žele da zaborave na prošlost. Dogovorili su se, međutim, da napišu knjigu o svojim životima koja bi bila objavljena posle njihove smrti.

Potomci nemačkog diktatora koji danas žive u Austriji uglavnom su promenili svoje zloglasno prezime u Hutler ili Hidler, a većina njih čak ni ne zna da su u rodu sa nekadašnjim nemačkim firerom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.