Hevi-metalac se odmetnuo u policajce: Ovo su njegovi razlozi

Izvor: B92, 11.Jun.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hevi-metalac se "odmetnuo" u policajce: Ovo su njegovi razlozi

Bivši bubnjar hevi-metal benda "Five Finger Death Punch" Džeremi Spenser, koga je jedan muzički magazin proglasio za najboljeg bubnjara 2015. godine, ima novi angažman - sada je policajac u južnoj Indijani.

Spenser je položio zakletvu u nedelju u policiji Rokporta, preneo je AP.

Odrastao je u gradu Bunvil, koji je napustio sa 19 godina. Pridružio se grupi "Five Finger Death Punch" 2005. godine i bio bubnjar u toj grupi skoro do kraja 2018. godine.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << VFIE-TV Spenser je rekao da se uvek divio radu policajaca. "Vidiš uticaj koji oni imaju na život svih", rekao je Spenser i dodao: "To je tako važno".

Spenser radi pola radnog vremena kao policajac u Rokportu i Las Vegasu. Kaže da se nije povukao iz muzike.

Onlajn magazin Laudvajer, koji izveštava o hard-rok i hevi-metal muzici proglasio je Spensera za najboljeg bubnjara 2015. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.