Helena Kristensen: Sama sebi muza

Izvor: B92, 20.Sep.2012, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helena Kristensen: Sama sebi muza

Helena Kristensen dodala je još jednu „stavku” u svojoj biografiji supermodela i fotorgafa - dizajnirala je sopstvenu liniju donjeg veša.

43-godišnja Dankinja je za poznatu modnu kuću Triumph osmislila donji veš inspirisan zavodljivošću 1940-ih uz boemske elemente 1970-ih i bondage detalje 1980-ih.

„U kolekciju sam unela dosta ličnog iskustva, sama sam birala materijal i kolorit koji se kreće od živo narandžaste do limun žute, boje vode i puderasto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << roze”, kazala je Helena.

„Mislim da je ova moja prva kolekcija odraz onoga što volim u svom poslovnom i privatnom životu”.

Helena je i zaštitno lice sopstvene kolekcije, a fotografije su snimljene u njenoj kući na plaži blizu Kopenhagena. Ova majka 12-godišnjeg dečaka je prethodne tri sezone bila na kampanjama linije Triumph Essence.

Njena kolekcijanaći će se u radnjama od januara 2013.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Helena Kristensen: Sama sebi muza

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Sep.2012

Helena Kristensen dodala je još jednu „stavku" u svojoj biografiji supermodela i fotorgafa dizajnirala je sopstvenu liniju donjeg veša. 43-godišnja Dankinja je za poznatu modnu kuću Triumph osmislila donji veš inspirisan zavodljivošću 1940-ih uz boemske elemente 1970-ih i bondage detalje 1980-ih. „U...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.