Hejli Biber progovorila o pretnjama smrću: Prolazila sam kroz jako teške trenutke

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 08:07

Hejli Biber progovorila o pretnjama smrću: "Prolazila sam kroz jako teške trenutke"

Supruga Džastina Bibera, manekenka Hejli Biber, osvrnula se na 2023. godinu otkrivši da se suočila sa vrlo teškim i tužnim trenucima.

Čini se da je tu svrstala i svađu sa Selenom Gomez, Biberovom bivšom devojkom.

"Volim da se šalim o tome kako se osećam jer je nekada to lakše nego priznati da mi je teško. Ali iskreno, otkada je 2023. započela imala sam neke od najtežih i najtužnijih trenutaka u svom životu zbog čega sam se osećala u najmanju ruku krhko. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Znam da se toliko ljudi oseća isto kao i ja, stoga znajte da niste sami", priznala je 26-godišnja manekenka.

Svađa je izbila u februaru nakon što je Hejli objavila u međuvremenu da će izbrisati TikTok video u kojem su mnogi obožavatelji pevačice Selene bili uvereni da je vređa. Takođe, ubrzo nakon toga zaključili su da je Hejli i Kajli Džener ismevaju preko Instagrama. Međutim, obe su odbacile te "optužbe".

Hejli je nastavila svoju poruku motivišući ostale da budu ljubazniji.

"S obzirom na to, budimo tu jedni za druge. Budimo tu za voljene, porodicu, prijatelje i strance. Budimo tu za ljude. Nastavimo da pomažemo čak i kada je teško. Bolje nam je zajedno", zaključila je.

Prošli mesec Hejli je kontaktirala Selenu kako bi je zamolila da njeni obožavatelji prestanu da još šalju razne poruke i pretnje smrću. Nakon što je pevačica putem Instagrama zamolila svoje obožavatelje da budu ljubazni prema drugima, posebno Hejli, manekenka joj se zahvalila, takođe putem Instagrama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.