Hefner: Koja dovede momka - ide kući!

Izvor: B92, 19.Maj.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hefner: Koja dovede momka - ide kući!

Karisa i Kristina napustile su "Plejbojevo" imanje, jer im stari Hef nije dao da dovode momke.

Seksi jednojajčane bliznakinje Karisa i Kristina Šenon napustile su vlasnika "Plejboj" carstva Hjua Hefnera.

Zečice su se pre toga odselile iz Hefove vile i neko vreme su živele na istom imanju u "Plejbojevoj" kući. Potom su odlučile da u potpunosti napuste imanje, jer im ostareli ljubavnik nije dopustio da dovode momke.

"Nakon nekoliko nedelja, Hef se naljutio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer smo dovodile momke, pa je zatražio da se odselimo. Pravilo da ne smemo da dovodimo momke bilo je pravilo broj jedan", otkrila je medijima Karisa koja sada živi sa svojim dečkom.

Bliznakinje su se odselile iz vile kad je Hef ostvario monogamnu vezu sa Kristal Haris, a onda su zbog momaka napustile "Plejbojevo" imanje.

Druga bliznakinja Kristina trenutno je sama i planira da uživa neko vreme u tom statusu. "Izašla sam nedavno iz veze koja nije dugo trajala, ali je bila lepa. Sad sam sama i iskoristiću to vreme za sebe", izjavila je seksi Kristina.

Izvor - T portal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.