Haos na svadbi u Valjevu: Pijani kum umalo upropastio venčanje, snimak postao viralan VIDEO

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 20:09

Haos na svadbi u Valjevu: Pijani kum umalo upropastio venčanje, snimak postao viralan VIDEO

Na jednoj svadbi koja se nedavno održala u Valjevu, pijani kum je napravio opštu pometnju.

Naime, ne samo da je zbog alkoholisanog stanja razbesneo matičarku, već je nakratko uspeo da zaseni i same mladence, a sudeći po izrazima lica, mnogi su se brinuli da li će se svadba održati.

Zbog ponašanja kuma, matičarka je tražila da se venčanje odloži, a ovaj snimak je postao hit na društvenim mrežama.

Kum, koji je jedan od bitnih faktora na svadbi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedva je mogao da stoji na nogama, pa su ga zbog toga sve vreme pridržavali, Do mesta u sali gde su se venčavali mladenci odvela su ga dvojica muškaraca. Držali su ga sve vreme, a kada je matičarka videla šta se desilo, predlagala je da se venčanje pomeri.

Međutim, svadba je nastavljena, brak je sklopljen, mladenci nisu zamerili kumu jer kum ipak nije dugme, nego su ga izljubili, a on je ubrzo napustio slavlje koje je trajalo do kasno u noć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.