Halo, halo, šta si rekla, ovde pas VIDEO

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 20:22

Halo, halo, šta si rekla, ovde pas VIDEO

Osmomesečni zlatni retriver je postao viralan nakon što ga je njegova vlasnica za TikTok snimila kako reaguje dok sluša svoje omiljene reči.

"Zdravo, mogu li da razgovaram sa Selio o kupovini leda, hrane i poslastica", počela je ispred svog ljubimca telefonski razgovor njegova vlasnica i on je odmah odreagovao.

Čim je čuo reč "poslastice", pas je okrenuo glavu u stranu, a isto je ponovio na reči "led" i "hrana".

"Da, imamo piletinu i, da, vodu. Možeš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doći napolje i možemo da se igramo sa sandukom. Da, i četku", govorila je ona dok je pas od uzbuđenja izgledao kao da će svakog trenutka da se nasmeje.

Vlasnica je rekla da pas okreće glavu kad god čuje reči koje prepoznaje.

"To je posebno slučaj kad čuje rečenice koje počinju rečima "želiš li". Zna da će verovatno dobiti nešto što želi", dodala je.

Ova simpatična reakcija pregledana je više od 10 miliona puta, a reakcija psa rastopila je srca mnogih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.