Hajdi Klum u toplesu ima poruku za muža FOTO

Izvor: B92, 30.Jul.2021, 11:36

Hajdi Klum u toplesu ima poruku za muža FOTO

Kao i na predhodnim provokativnijim postovima, Hajdi i isključila opciju komentarisanja.

Manekenka Hajdi Klum (48) na Instagramu se pohvalila golišavom fotkom, a u opisu posta obratila se svom mužu, muzičaru Tomu Kaulicu.

"Stavio si mi najveći osmeh na lice Tom", napisala je Hajdi. Manekenka (48) se fotografisala bez gornjeg dela, a rukama je skrivala grudi, a na glavi imala kačket.

Njen mladalački dih, izvajano telo i po malo bezobrazluka i drskosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbijaju u prvi plan, a kao i na predhodnim provokativnijim postovima, Hajdi i isključila opciju komentarisanja.

Podsetimo, slavna manekenka Hajdi Klum i njen 17 godina mlađi izabranik, muzičar Tom Kaulic iz benda Tokio Hotel, venčali su se 2019. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.