Hajdi Klum od supruga dobila neobičan poklon VIDEO

Izvor: B92, 07.Sep.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdi Klum od supruga dobila neobičan poklon VIDEO

Hajdi Klum mesec dana nakon venčanja za supruga Toma Kaulica dobila je neobičan i poseban poklon.

Verujemo da će lepotica ovaj poklon zauvek da pamti. Naime, gitarista benda Tokio Hotel poklonio joj je komad Berlinskog zida. Nemačka manekenka i model podelila je na Instagramu video koji prikazuje kako se šareno obojeni deo zida istovaruje s kamiona.

"Danas je stigao poseban poklon mog muža, komad Berlinskog zida koji je delio Istočni i Zapadni Berlin 28 godina", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisala je Hajdi u opisu videa. Berlinski zid podignut je 1961. godine pa je i fizički i ideološki delio grad dok nije srušen 1989. godine, podseća klix.ba.

"Moj suprug je rođen iza zida, u Istočnom Berlinu, četiri nedelje pre nego što je zid srušen 1989. On je mogao da osjeća slobodu, radost, kreativnu umetnost i nadu. Svako jutro moći ću da promatram ovaj predivan komad u mom vrtu, sa znanjem da ne treba graditi zidove već rušiti ih", poručila je manekenka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.