HRABRA I SEKSI: Model bez nogu oduševila svet

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRABRA I SEKSI: Model bez nogu oduševila svet

"Drugačija sam, i to je već samo po sebi seksi. Nisu mi potrebne noge da bih bila seksepilna", počinje svoju priču ova hrabra devojka.

Kanja Sese (23) rođena je bez obe noge i sa 5 godina se sa Tajlanda preselila u SAD, kada ju je usvojila jedna američka porodica. Nakon toga naučila je da hoda na rukama, a sada se najčešće kreće uz pomoć skejtborda.

@yaptastic

A photo posted by Kanya Sesser (@kanyasesser) on Aug 11, 2015 at 9:01pm PDT
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
Nedostatak joj nije oduzeo samopouzdanje i veru u sebe. Naprotiv, postao je njena najveća prednost. Počela je da se bavi modelingom i sportom, a najčešće reklamira sportsku opremu i donji veš.

@catersnewsagency

A photo posted by Kanya Sesser (@kanyasesser) on Sep 22, 2015 at 11:36pm PDT

😉👊👅

A photo posted by Kanya Sesser (@kanyasesser) on Sep 29, 2015 at 12:26pm PDT

"Uživam zarađujući od toga, i volim da pokazujem ljudima kako sve lepota može da izgleda. Ove fotografije oslikavaju moju snagu. Nema mnogo ljudi tu sreću da spozna koliko su ustvari jaki. Morate sami sebi da izgradite put, jer niko neće to učiniti za vas", kaže Kanja, čije motivacione govore je već čulo na hiljade ljudi.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.