Izvor: Domino Magazin, 27.Apr.2023, 13:53

HONOR predstavlja tehnologiju „iza kulisa” koju koristi novi HONOR Magic5 Pro

Globalni tehnološki brend HONOR je podelio ekskluzivni pogled „iza kulisa” o tome kako je razvio HONOR Magic5 Pro, vodeći pametni telefon u industriji. HONOR Magic5 Pro, koji je premijerno prikazan na MWC 2023. se može pohvaliti impresivnim rešenjima u oblasti dizajna, ekrana, fotografije i performansama. HONOR je odlučio da podeli, nikada viđene, detalje o svojim […] The post HONOR predstavlja tehnologiju „iza kulisa” koju koristi novi HONOR Magic5 Pro appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Ovo su tehnologije koje su zaslužne za novi Honor Magic5 Pro

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Apr.2023, 01:30

Kompanija Honor je podelila ekskluzivni pogled „iza kulisa” o tome kako je razvila Honor Magic5 Pro, vodeći pametni telefon u industriji.. Honor Magic5 Pro, koji je premijerno prikazan na MWC 2023. se može pohvaliti impresivnim rešenjima u oblasti dizajna, ekrana, fotografije i performansama....

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.