Izvor: Domino Magazin, 20.Apr.2023, 14:43

HONOR Magic5 Pro predstavljen korisnicima u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je na tržištu Srbije dugoočekivani flegšip HONOR Magic5 Pro, čija je premijera bila na ovogodišnjem MWC sajmu. Novi model iz Magic serije, HONOR Magic5 Pro, predstavlja pravu revoluciju performansi i vrhunsko korisničko iskustvo, donoseći inovacije u sferama dizajna, ekrana i kamere. Dizajniran za one sa avanturističkim duhom, HONOR Magic5 Pro […] The post HONOR Magic5 Pro predstavljen korisnicima u Srbiji appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

HONOR Magic5 Pro sa novim sistemom trostruke kamere stigao je u Srbiju

Izvor: Blic, 21.Apr.2023, 12:24

Nakon premijere na MWC u Barselni najjači model iz Honor Magic 5 serije predstavljen je i kod nas. Sa trostrukim sistemom kamera koja je pojačana brojnim inovativnim funkcijama, jačim dipslejom i većom baterijom, ovaj telefon je jedan od flaghship modela na koje vredi obratiti pažnju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.