HBO će isplatiti honorar Milošu Bikoviću, a evo kome glumac daje ceo iznos

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 16:49

HBO će isplatiti honorar Milošu Bikoviću, a evo kome glumac daje ceo iznos

Nakon što je naš glumac Miloš Biković izbačen iz treće sezone serije Beli lotos, postavilo se pitanje šta će biti sa njegovim predviđenim honorarom.

Kako je potvrđeno Blicu, iako do saradnje neće doći, Bikoviću će biti isplaćen honorar u potpunosti.

Lik koji je trebalo da tumači Miloš Biković trebalo da bude u šest od ukupno osam epizoda nove sezone ove TV serije.

Međutim, Miloš će sav prihod od honorara dati u humanitarne svrhe.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim sa Majkom Vajtom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmerim onima kojima će nas sutra predstavljati u svetu", rekao je Biković za Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MILOŠ BIKOVIĆ JE NAŠ PRVAK" Beogradsko dramsko pozorište se oglasilo nakon što je glumac izbačen iz "Belog lotosa" - SAMO JEDNO se pitaju

Izvor: Blic, 05.Feb.2024

Naš čuveni glumac Miloš Biković izbačen je iz treće sezone popularne serije "Beli lotos" ("The White Lotus"), koja se emituje na "HBO" platformi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.