Gvinet Paltrou odgovarala na pitanja u vezi sa zadnjicom: Ovome se fanovi nisu nadali FOTO

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 09:36

Gvinet Paltrou odgovarala na pitanja u vezi sa zadnjicom: Ovome se fanovi nisu nadali FOTO

Gvinet Paltrou je vrlo otvoreno razgovarala sa svojih više od osam miliona pratilaca na Instagramu u provokativnom četu. Tokom razgovora obožavatelji su joj postavili niz provokativnih pitanja...

Glumica je na pitanja, razume se, odgovarala bez dlake na jeziku. Jedan obožavatelj upitao je dobitnicu Oskara: "Ližeš li zadnjice, Gvinet? Xx."

Zvezda ga je iznenadila pa odgovorila: "Uglavnom ne!" Još jedan pratilac pitao je Gvinet Paltrou, koja ima 50 godina, ima li >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "imalo homoseksualnosti" u sebi.

Izbegavajući to pitanje, duhovito je odgovorila: "Ova pitanja su epska."

Fanovi su bili oduševljeni.

"Odgovori Gvinet Paltrou na Instagram pitanja me potpuno izluđuju, rekao sam vam da je ona moj tip osobe", napisao je jedan korisnik na Tviteru.

"Iskreno, mislio sam da su ova pitanja sa Instagrama bila šala na početku, ali ispada da su stvarna", dodao je drugi.

"Gvinet Paltrou uglavnom ne liže zadnjice, ali to nije definitivno ne", napisao je treći obožavatelj, dok je drugi nazvao slavnu glumicu "nestabilnom kraljicom".

Godine 2020. Marvelova zvezda postala je viralna prodajom sveće od 75 dolara koja je mirisala poput njene vagine.

Takođe je otvoreno govorila o seksualnim veštinama nekih od svojih poznatih bivših partnera, uključujući Bena Afleka i Breda Pita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.